Bayview Drive

Bathroom Renovation
Square Meters
10 m2
Cost To Complete
$45,000
Project length
17 Working days
BEFORE
After
After
After
Nature blended with Practicality
When our client reached out to us for a bathroom renovation, she had a unique and intriguing vision in mind. This rural property, nestled among rolling hills and lush greenery, had always been a sanctuary of natural beauty. For this bathroom renovation project, the brief was clear: a request for space to seamlessly blend with the natural surroundings of this countryside retreat. The Client envisioned a bathroom that would not only provide modern comforts but also evoke a sense of tranquility and connection to the environment.
As we embarked on this project, we were inspired by the Client’s deep appreciation for the picturesque landscape that surrounded their home. To bring their vision to life, we carefully selected materials and design elements that would harmonise with the rural charm of the property. Earthy tones, timber and a large window with natural light that invited the outside in were just a few of the features we incorporated. The Client’s satisfaction and the way our work seamlessly connected the indoor space with the natural world was a testament to the power of design in fostering a deep connection between people and their environment.
FAVOURITE FEATURES: